Резултати конкурса за доделу студентских стипендија и кредита

10дец2021

Резултати конкурса за доделу студентских стипендија и кредита

На сајту Уникредит банке можете погледати резултате ПРЕДЛОЖЕНЕ листе за доделу студентских стипендија и кредита. На овом линку изаберите претрагу за стипендије или кредите и уносом матичног броја видећете свој резултат.

Кредити

 

Објављени резултати представљају ПРЕДЛОГ ЛИСТЕ КАНДИДАТА за доделу СТУДЕНТСКИХ СТИПЕНДИЈА ОДНОСНО КРЕДИТА за школску 2021/2022 годину.

Уколико нису тачно наведени неки од елемената за бодовање, који су наведени у конкурсу, кандидат може поднети ДОКУМЕНТОВАН ПРИГОВОР (образац за приговор можете преузети са сајта банке) у канцеларији шефа студентске службе у времену од 11 до 13 часова, закључно са 16.12.2021.године (17.12.2021. се носи документација у банку). Приговори који нису документовани, неће се разматрати.

СТУДЕНТИ којима је одобрена СТУДЕНТСКА СТИПЕНДИЈА дужни су да отворе текући рачун у најближој експозитури УниКредит Банке, уколико нису отворили у претходним годинама.

СТУДЕНТИ којима је одобрен СТУДЕНТСКИ КРЕДИТ дужни су да отворе текући рачун у најближој експозитури УниКредит Банке, уколико нису отворили у претходним годинама.

Корисници студентског кредита којима је први пут одобрен кредит, дужни су да доставе Високошколској установи на којој студирају у канцеларију шефа студентске службе у времену од 11 до 13 часова, попуњен и оверен Образац бр. 6 – ИЗЈАВА ЖИРАНТА, (образац можете преузети са сајта банке), копију важеће, или очитану личну карту жиранта, и меницу попуњену према упутству са полеђине Обрасца бр. 6, а у складу са Уговором о студентском кредиту, најкасније до 20.02.2022. године.

*После наведеног датума, Образац бр. 6 – ИЗЈАВА ЖИРАНТА, копију важеће, или очитану личну карту жиранта, и меницу попуњену према упутству са полеђине Обрасца бр. 6, корисници студентског кредита могу доставити на адресу:

УниКредит Банка

Тим за ученичке и студентске кредите и стипендије,

Др Милутина Ивковића 2а

11040 Београд

Premium Joomla Templates