Библиотека

Висока здравствена школа струковних студија у Београду поседује библиотеку и читаоницу са фондом од преко 16000 библиотечких јединица.

Књижни фонд се континуирано и плански попуњава куповином, поклонима и разменом са другим библиотекама. Развијајући своје фондове и библиотечко-информациону  делатност, пружањем услуга и обучавањем корисника, библиотека даје значајну подршку наставно-образовном процесу у школи, као и научно-истраживачком раду наставника и сарадника. Библиотека је  чланица Заједнице библиотека универзитета у Србији.

Из библиотеке је, преко КоБСОН-а, омогућен бесплатан приступ највећим електронским сервисима са више од 35000 часописа и 150.000 књига.

Од 2010. године  библиотека је укључена у Виртуелну библиотеку Србије, када је започет рад на електронском каталогу, као саставном делу система COBISS.RS (Кооперативни онлајн библиографски систем и сервиси Републике Србије), Електронски каталог школске библиотеке доступан је на веб-сајту школе: http://www.vzsbeograd.edu.rs/biblioteka/cobiss-pretrazivanje-gradje.html као и на веб-сајту Виртуелне библиотеке Србије: www.vbs.rs/cobiss .

Библиотека и читаоница су отворене за кориснике сваког радног дана од 9 до 17 часова.

Контакт: Јасмина Димитријевић и Војислава Коларевић, библиотекари

Тел.: 2618 120 лок.111

Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Поткатегорије

Поткатегорије

Premium Joomla Templates