Конкурс за студијски програм струковни зубни протетичар

19феб2021

Конкурс за студијски програм струковни зубни протетичар

У циљу предстојећег такмичења младих зубних техничара под покровитељством фирме Ivoclar Vivadent, Катедра за зубну протетику расписује конкурс за избор 5 студената завршне године студијског програма Струковни зубни протетичар који ће учествовати на такмичењу као представници Академије струковних студија Београд. Конкурс траје 5 дана почев од датума објаве на сајту Одсека Високе здравствене школе.

Услови конкурса су:

  1. Положени испити из предмета: Фиксна протетика 1, Фиксна протетика 2 и Израда металокерамичких надокнада или Израда безметалних надокнада;
  2. Оцене на предметима који се наводе по конкурсу;
  3. Просечна оцена током досадашњих студија.

Уколико кандидати имају исти број поена, предност се даје кандидату који има боље оцене за наведене стручно апликативне предмете.

Седам кандидата са највећим бројем поена по завршетку конкурса ће проћи обуку пред такмичење. Након обуке се бира 5 кандидата који се покажу као најуспешнији.

Пријава на конкурс се врши на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или подношењем пријаве на шалтеру студентске службе.

Уз пријаву, у којој треба обавезно да се нађе име и презиме кандидата, број индекса, потпис и датум, потребно је приложити фотокопију прве стране индекса као и страна на којима се налазе сви до сада положени испити (дозвољено је форматирање страна).

Premium Joomla Templates